«Να μην ζηλεύεις κανέναν από εκείνους που κερδίζουν με αδικίες, αλλά περισσότερο να τιμάς εκείνους που με δικαιοσύνη ζημιώθηκαν.»
Ισοκράτης

«Δεν μαθαίνει κανένας παρά μόνο τη μισή αλήθεια, όταν ακούει τη μία παράταξη απ' τις δύο.»
Αισχύλος

«Καθώς φαίνεται, η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ' όλα τα μέρη ίση και όμοια.»
Πυθαγόρας

«Χωρίς εξέταση μην τιμωρείς κανέναν.»
Σωκράτης

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Δημήτριος Μανούκας

Ο Δημήτριος Μανούκας έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης και από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στην Αθήνα. Ακόμη, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ομιλεί αγγλικά.

Το πεδίο ειδίκευσής του περιλαμβάνει αντικείμενα υποθέσεων, είτε με εξώδικη επίλυση είτε μέσω δικαστικών διαδικασιών, ιδιωτικού ασφαλιστικού δικαίου (γενικές ασφάλειες και ασφάλειες πιστώσεων), εταιρειών, εμπορικής αντιπροσωπείας και διανομής, ακίνητης περιουσίας, πτωχεύσεων, είσπραξης απαιτήσεων, αναγκαστικής εκτέλεσης, εμπορικών συμβάσεων και ευρωπαϊκού δικονομικού δικαίου. Έχει ιδιαίτερη αναγνώριση σε θέματα δικαίου ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα.

Μόνικα Φρώυντε

Η Μόνικα Φρώυντε έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει σπουδάσει επίσης Γαλλική Φιλολογία και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Münster και του Οsnabrück, Γερμανίας. Είναι μέλος το Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1990 και ομιλεί γερμανικά (μητρική γλώσσα), αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Ειδικεύεται σε υποθέσεις εμπορικού και αστικού δικαίου, πτωχευτικού δικαίου, ιδιωτικού ασφαλιστικού δικαίου, εισπράξεων απαιτήσεων, αναγκαστικής εκτέλεσης, εμπορικής αντιπροσωπείας και διανομής, οικογενειακού δικαίου, ευρωπαϊκού δικονομικού δικαίου, υποστήριξη διεθνών συναλλαγών και εμπορικών συμβάσεων.

Βασιλεία Σκούταρη

Η Βασιλεία Σκούταρη έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1991 και ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά.

Ειδικεύεται σε υποθέσεις αστικού, εμπορικού, ιδιωτικού ασφαλιστικού δικαίου, πτωχευτικού δικαίου, αναγκαστικής εκτέλεσης, δικαίου αξιογράφων, οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου, σε κατοχύρωση βιομηχανικών και εμπορικών σημάτων, σε συμβάσεις μισθώσεων, ελέγχους τίτλων ιδιοκτησίας και σε υποθέσεις ποινικού δικαίου.