«Να μην ζηλεύεις κανέναν από εκείνους που κερδίζουν με αδικίες, αλλά περισσότερο να τιμάς εκείνους που με δικαιοσύνη ζημιώθηκαν.»
Ισοκράτης

«Δεν μαθαίνει κανένας παρά μόνο τη μισή αλήθεια, όταν ακούει τη μία παράταξη απ' τις δύο.»
Αισχύλος

«Καθώς φαίνεται, η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ' όλα τα μέρη ίση και όμοια.»
Πυθαγόρας

«Χωρίς εξέταση μην τιμωρείς κανέναν.»
Σωκράτης

Συνεργάτες

Συνεργάτες

Γεωργία Μανούκα

Η Γεωργία Μανούκα είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Giessen Γερμανίας.

Από το 2007 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών . Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά.

Ειδικεύεται σε υποθέσεις αστικού, εμπορικού, ιδιωτικού ασφαλιστικού δικαίου, πτωχευτικού δικαίου, αναγκαστικής εκτέλεσης, δικαίου αξιογράφων, οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου, σε κατοχύρωση βιομηχανικών και εμπορικών σημάτων, σε συμβάσεις μισθώσεων και ελέγχους τίτλων ιδιοκτησίας.

Αικατερίνη Ξηνταβελόνη

Η Αικατερίνη Ξηνταβελόνη έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (2006) και έχει αποκτήσει το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2009), με ειδίκευση στο Διοικητικό και το Φορολογικό Δίκαιο.

Από το 2009 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά. Το πεδίο ειδίκευσής της περιλαμβάνει κυρίως υποθέσεις εμπορικού, αστικού, διοικητικού, φορολογικού και ευρωπαϊκού δικαίου, καθώς και δικαίου αναγκαστικής εκτέλεσης.

 

Γραμματεία

Αμέρισσα Μπάστα

Η Αμέρισσα Μπάστα είναι απόφοιτη του Tμήματος Επικοινωνίας, Μέσων &  Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών στην Αθήνα (2006). Έχει παρακολουθήσει για ένα εξάμηνο μαθήματα στο Πανεπιστήμιο JohannesKeplerστο Linzτης Αυστρίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά. Είναι υπεύθυνη για τη γραμματειακή υποστήριξη και γενική οργάνωση του γραφείου.

 Το γραφείο έχει ελεύθερους συνεργάτες σχεδόν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών αλλά και σε άλλες πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας.